Pro mou lásku

Pro mou lásku

Anotace: co k ní cítím

Sbírka: Pro mou lásku

Hned jak jsme se seznámily věděla jsem že jsi ta pravá,
s tebou jsou mé dny najednou tak strašně moc krásné.
Má líbezná lásko jediná líbí se mi jak jsi hravá,
jsi-li se mnou i nejsložitější věci se zdají být tak jasné.
Nemohu si pomoci jen na tebe neustále celý den myslívám,
pro mně jsi lásko má vzduchem co dýchám i celým světem.
Netušila jsem jak těžké je slovy vyjádřit co s tebou prožívám,
v překrásně rozkvetlé zahradě jsi mím nejkrásnějším voňavým květem.
Jen pomyšlení na tebe mně rozechvívá touhou být s tebou,
mé srdce prudce rozbuší se když jsi mi na blízku.
Jsem rybka ty má voda prostě jsi mou nezbytnou potřebou,
jestli jsi sen pak přeji si být přívěskem na tvém řetízku.
Autor bublinka, 23.04.2011
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí