Mám u tebe naději?

Mám u tebe naději?

Anotace: Možná se lidé dokážou změnit...a možná taky ne :). (Další z básní, která vychází z mých pocitů a přitom jsem to sama - naštěstí - nezažila) Všem klukům, kteří lámou srdce pro zábavu. Věřte mi - až taková zábava to není...

Sbírka: Postupem času...

Znáš spoustu dívek a spoustu žen,
Tvůj adresář je plný jejich jmen.
V lese, kde je vše sněhem pokryto,
Na každém stromě tvé jméno vyryto.
Vedle něj pokaždé jiná dívka,
Umělecky vytesaná ženská křivka.
Ve skříni rezervní župan pro ty, které chtějí přespat,
Nemusíš se vymlouvat…Vím, že nedokážeš přestat.
Přesto se tě zeptám na jednu věc:
„Připadáš si snad jako umělec?!“
Jak vysvětlíš své chování,
Své pošetilé jednání?
Proč dokážeš jen každou zklamat,
Proč každé musíš srdce lámat?
Proč pro tebe jsou lovnou laní,
Co se tvému kouzlu neubrání?
Tak řekni…až se konečně přestaneš lásky bát…
Myslíš, že dokážeš mi jednou své srdce dát?
Autor wendy.poezie, 24.04.2011
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí