L-Á-S-K-A

L-Á-S-K-A

Anotace: ...

L-Á-S-K-A
to je směs písmen,
tak proč je kouzelná?
Ta páska,
co svět mění v sen,
když kluk je šmejd a holka nevěrná.

"L" je loď,
co nás převáží
po řece života.
Jen blíž ke mně pojď
a já ti ukáži,
že nejsem žádná měkota.

"Á" je zvolání:
"Je se mnou ámen",
to volají slečny.
Hrůzu ti nahání
a jsi jak kámen,
když řeknu, jak jsi jedinečný.

"S" je sykot
hada,
co usadí se na srdci.
Pak žárlíš na ptačí trylkot,
že ho mám ráda,
že znova ho slyšet chci.

"K" je kámen,
tebou hozený,
co mě trefí do čela.
Když řekneš, že nemáš zájem,
já jen sedím na zemi,
brečím, to jsem nechtěla.

"A" je anděl,
máš jeho tvář,
jeho rysy.
I úsměv, když líčíš, jak moc bys mě chtěl,
cítím horko, vidím zář
...tak proč není "láska" to, co kdysi?...
Autor Jiko, 24.04.2011
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rýmovat láska a páska by mělo bejt trestný

24.04.2011 23:30:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí