Smrti se smát

Smrti se smát

Anotace: ....

Sbírka: Slzy hořící

Procházíš krajinou spálenou,
mrtvé stromy,
v očích vidinu vzdálenou,
okolo zbořené domy.
Všude oči zlé lidí
klečících na kolenou.
Vlevo hořící pentagram,
vpravo hořící kříž.
Ale já říkám pojď blíž
a ty víš,
že nikam jinam nepatříš.
Než ke mně
a já k tobě.
Jednou to pocítíš.
A já též.
Přijdu na dotek blízko,
krvavou vášní zahalím tě každou noc
a svými rty chtivými pošeptám ti do ucha,že:
Miluji jen tebe.
Že věřím jen tobě.
Budu s tebou klidně i v hrobě,
do pekla se dát,
protože nám se nemůže nic stát.
A ďábla zanechat v pokoře.
A smrti se smát.
Autor Lasombra, 24.04.2011
Přečteno 350x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí