Duševní proměna

Duševní proměna

Anotace: stal se zázrak, pak, že andělé neexistují...

Jsem jako smyslů zbavená,
myslím na svého anděla.
Sestoupil ke mně z nebeských výšin,
rozmlouvá se mnou na zemi,
miluji Tě stále víc,
ty můj Anděli jediný.
Chvěji se rozpaky,
vzhlížím k tobě z pod víčka,
jsem tvoje jarní kytička.
Mám ráda tvoji plachou tvář,
krásný úsměv, očí zář.
Jsem s tebou poutem spojená,
jsi má duševní proměna.
Andílku, sviť pro mne na zemi,
ať štěstí a láska mou duši odmění.
Autor devcatko z jetele, 25.04.2011
Přečteno 532x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, hašlerka, Emmelia, Květka Š., Kars, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má svého anděla
odehnat ho, no to se prostě nedělá.
Krásné za ST
je to jasné.

08.05.2011 20:10:00 | Paulín

Na mě plné patosu, ale ten pocit Ti přeji...:)

26.04.2011 09:17:00 | Severka

Na mě působivé a upřímné. A proto ST!***

25.04.2011 10:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí