živé sny

živé sny

Anotace: Můžeme milovat své přátele?? Jistě, že ano

Je to jako sen,
prožívat ten den
kdy jsem spolu.

Úžasné jsou Tvé pohledy.
Cítím se jako v nebi.

Máme mnoho společného
je to něco jedinečného.

Nikdo není jako Ty.
Nikdo není jako já.
Nikdo není jako MY.
Jsme originální.

Zakotvil jsi v mém srdci.
Musím na Tebe stále myslet.)

O dnech s Tebou jsem snila,
doufala, že se splní.
A tak se i stalo.
Každý den s tebou je náplní
do mého nudného života.

Tyto živé sny jsou překrásné.
Snad nikdy neskončí.

Na každý den s Tebou se těším.
Všechno kvůli tobě zruším
jen proto, abych Tě zase viděla.

Známe se tak krátce,
a přesto sis získal mé srdce.

Nikdy Tě nechci ztratit.
Začala bych všude bloudit.
Autor Jasmína, 25.04.2011
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě nešlo o to, aby ta básnička byla nějak originální... prostě jsem jenom vyjádřila svoje city :-)

30.04.2011 10:18:00 | Jasmína

Určitě je to dobrý pocit, ale ta básnička originální v ničem není, nemyslím to nějak zle, prostě je to tak...

26.04.2011 09:46:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí