Nerozumím

Nerozumím

Anotace: ...

Zírá na zem,
zem tak krásně špinavou,
v úších melodie zní,
píseň poslouchá,
o lásce zpívanou,
o lásce zklamané,
o dívence překrásné,
v zahradě ukryté,
v zahradě, kde květy kvetou,
řeka tiše šumí,
pes tu štěká,
louka voní,
a ona?
Ona stále ničemu nerozumí...
a na zem špinavou hledí.
Autor Gaia.M, 25.04.2011
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí