Šestý den

Šestý den

Anotace: Stát vedle tebe a po tvém beku je to si přeju

Už nikdy nebudeš usínat sama,
chci s tebou pokaždé chodit jen spát.

Přeji si zažít štěstí po tvém boku,
chci se za prožívat lásky trochu.

Snít o tvém lůně,
jak malé slůně.

S tvou vůní přicházet každý den domů,
jsi moje kočička věř prosím tomu.

Držím ti palečky ve všem tvém snažení,
jsem tady pro tebe není to blouznění.

Princ Míta vrátil se na bílém koni,
navždy tu zůstame pro princeznu svoji.

Miluju tě strášně moc pusinko
Autor Goethe.one, 26.04.2011
Přečteno 507x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí