Že prý nemělas' co jiného říct

Že prý nemělas' co jiného říct

Anotace: .

"Lhala jsi mi,"
říkám klidným hlasem,
"ale mě přebolí to,
časem"
-
vzpomenu si
na první polibek, naše seznámení
.. kam ze mne zmizela
ta látka k mámení ..
-
čekal jsem to, cítil
nevíru v lásku a v tebe
v sobě vznítil
okrasné květy kolem domu
realitou pomalu zničil
-
ty květy, kterými jsem byl
i když jsem nedostatek tvého chtíče
ve vzduchu mezi námi pochytil
ty stala ses opuštěným domem
.. zašlou slávou naší lásky
-
já nemýlil jsem se v mnohém
když konec jsem,
který sis nepřiznala,
už dlouho cítil
ty nikdy nedokázala si říct
"já tebe už ne"
a to bolí mne nejvíc
Autor Sapphire, 26.04.2011
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Live to fight, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, za tím účelem píši všechna svá díla:)

27.04.2011 14:18:00 | Sapphire

Je to napsané podle takového toho typického schematického scénáře, vypustím to ze sebe a nic víc...Snad se aspoň ulevilo;)

27.04.2011 09:47:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí