důsledek lásky

důsledek lásky

Anotace: smutno..

Vnímáš tu chuť těžkých kapek?
Bičují mě za mé city
jež oznámils patřičným úřadům.
Myšlenky mé byly smyty
sny o nás dvou hozeny psům.

Vnímáš tu nechuť sladkého moku?
vnímáš ten oheň bez záře?
vnímáš tu bolest po prvním loku?
vnímáš, co láska dokáže?
Autor klajusenka, 26.04.2011
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

29.04.2011 20:30:00 | PIPSQUEAK

kdo pozná to vnímání je šťastný ...

27.04.2011 18:01:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí