Šílenství

Šílenství

Anotace: Bezmoc, žárlivost, strach... Když víte, že je něco špatně, přesto jste příliš daleko, abyste s tím mohli něco dělat... život vám utíká mezi prsty a naděje se vytrácí... :(

I zde na zemi
lidé prokletí
smutno je mi,
radost odletí.

Přes den držím se naděje
v noci strachu pln,
prý spánek mi prospěje,
kolébání vln.

Zuřivost a strach,
temná strana,
žhavý purpur, nach,
ostrá nože hrana.

Balancuji na ostří,
stačí špatný krok,
bouře už nebouří,
nastává temný rok?

Neboj se, neboj,
jsem jenom tvá,
ústy zašeptá,
z bezmoci voj...
Autor Thanatos Mortis, 26.04.2011
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, Mraveneček, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí