Nesnáším!

Nesnáším!

Anotace: Strašně se bojím a ten strach mnou zmítá... Co mám dělat, když musím věřit, jenom věřit, ale má víra není dost silná? Láska je tak zatraceně složitá věc :(

Bojím se usnout,
z říše bdělých odejít,
bojím se pohnout,
volně se projevit.

Bojím se ukázat,
že jsem kdo jsem,
Nechci ti nakázat,
abys šla sem.

Nechci tě ztratit,
a nechci se bát,
musím se krotit,
a musím lkát.

Musím se kát,
a nechci sledovat,
jsem jako autista ve svém světě,
jsem korektor a chyba ve větě.

Jsem chyba a jsem řešení,
jsem zboží bez nacenění.
Jsem hlavolam a výhra v tombole,
jsem Černý Petr a závodník na kole.

Jsem tanečník ve stínech,
jsem hlava moudrá,
jsem básník co ve splínech
nachází moudra.

Jsem člověk a bytost s city,
jak rád bych to vypnul!
Jsem city věčně bitý,
jak rád bych se hnul!

Sakra! Nesnáším strach!
Nesnáším nevědomí,
nesnáším zas*ané jazýčky vah,
co hejbou mi v podvědomí!
Autor Thanatos Mortis, 27.04.2011
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Jean89, Lucucu, Nick Name
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za výborné dílo..

14.08.2011 22:17:00 | Jean89

Moc dobře to znám, krásné dílo. ST

27.04.2011 13:52:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí