Korálky

Korálky

Anotace: ...

Milovala jsem jeho korálky,
na krku je nosíval,
vesele si s nimi pohrával.
Ve slunečním svitu zářily,
ach, tak moc se mi líbily.
Kolika barvami jen hrály?

Už z dálky jsem viděla,
jak na krčku mu tančily,
vždy jsem se usmála,
jak se ke mně blížily.

Znamenaly pro mě tak moc!
Jeden rok a jednu noc.

Než poznal mě, tak je nenosíval,
když s další byl, prý je roztrhal.

Já dala mu lásku a korálky,
ona mu koupila pivo a dvě deci kořalky.
Autor Gaia.M, 27.04.2011
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stává se ,že láska se nedocení...

27.04.2011 08:04:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí