Smrt

Smrt

Anotace: ...

Trpká to vůně, ten svěží vzduch,
přišla sem tiše, jako duch.
Měla být v bílém, měla být nevinná,
přišla však v černém, zlá a proradná.
Bez slova lítosti, bez slzy smutku,
vzala mi život, vzala mi lásku!

Měl to být sváteční den,
svatební kytice krásná.
Je z toho zlý, smuteční sen,
jen jedna myšlenka spásná!

Nemusí odejít sám,
slíbila jsem, že život mu dám.
Proč nedat mu smrt?
Proč by ne?!
Autor Gaia.M, 27.04.2011
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Nick Name, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí