"Moje tvář se skrývá za úsměv tmy .."

"Moje tvář se skrývá za úsměv tmy .."

Anotace: tématem týdne je krev, ale vystihuje i mé pocity :'(

Temnota, která neexistuje.
Tam je nedostatek světla.
Bolest která se zvětšuje
a v mém srdci se rozrostla.
Zabalená v temnotě smutku,
přemýšlela jsem o štěstí.
Přála si přivolat smrtku
a skončit tím své bolesti.
Ve stínu ticha, hledám spásu,
ve hvězdách svítí povzbuzení.
Život mi nabídl už jen trochu času,
nechci cítit krev, změní se v kamení.
Můj život je zahalen v slzách
stejně jako přílivová vlna ..
Duše co potácí se v múzách,
krví po okraj je plna....

"moje tvář se skrývá za úsměv tmy .."
Autor Labanda, 27.04.2011
Přečteno 371x
Tipy 25
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mates.21, Emmelia, Psavec, teniska, hašlerka, Pythonissa__, CULIKATÁ, Jiná, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ačkoliv Tvůj úsměv se skrývá,
přesto láska se zmítá... ve Tvém srdci.

Smutná a hodně bolavá básenka :´o(

21.05.2011 17:01:00 | NikitaNikaT.

čas dal i vzal,všechno přebolí zase bude líp

03.05.2011 14:06:00 | Mates.21

Líbí se mi !
ST. ;)

27.04.2011 16:15:00 | Pythonissa__

Jájo zklamání přebolí
z duše bolest vydrolí
někdo, kdo lásku pravou dá
a Tebe srdcem rád má....
Možná dnes či zítra, kdo ví?
Na to čas Ti odpoví...
Bude zase lépe.

27.04.2011 13:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí