Jak krásné je...

Jak krásné je...

Anotace: ..teď všechno..

Jak krásné je
moci přemýšlet,
jak hluboce spíš
a o čem jen sníš,
potichu se vkrádám
do Tvého spaní,
bych Tě nevzbudila
a ty vůbec
nemáš zdání,
netušíš…

Jak krásné je
moci dívat se,
jak rychle přicházíš
a bereš si mě do dlaní,
na Tvoje rysy
a mužnou líc,
co ke mně se sklání,
na odstíny v očích
a zelených na tisíc,
nezměnil ses,
jen přitažlivý
jsi čím dál víc…

Jak krásné je
moci se Tě dotýkat,
kousek po kousku,
po cípu cíp,
Tvého těla a svalů,
hrudi a zad,
ráda vnímám
každý zvuk a pohyb
a snímám
ten vzájemný prstoklad…

Jak krásné je
moci slyšet
srdce nahlas bít
a Tvůj smích,
pravý a skutečný,
vzduchem znít,
potom poslouchat
jedno z našich tich
a se slovy cit
upřímností
a důvěrou
jedinečný…

Jak krásné je
moci si číst
naše myšlenky,
moci o Tobě psát
a v duchu zkracovat
to zemské vzdálení,
nechávat si zdát
a pevně věřit,
že jsme si
navěky souzeni,
jsem přesvědčena,
že prostě není
nic krásnějšího
než Tě mít,
to nejdražší,
co jen na světě
může být…
Autor Jiná, 27.04.2011
Přečteno 478x
Tipy 34
Poslední tipující: A. V. Nýmand, Mraveneček, Kars, la loba, Maryje..., Tomáš Přidal, Psavec, hašlerka, Mbonita, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já též se ráda dívám jak On spí
jak s tělem trhají ty jeho fresh backy
jak dech se přerývá, klidní a zrychluje
ráda se dívám, jak v představách snů svět svůj mapuje...

27.04.2011 15:34:00 | šuměnka

dekuji ti moc
v Tvych rymech
je lasky strasne moc
a ja to vim
taky o Tobe snim
jsi me vsechno
ma zivotni lasko :-*

27.04.2011 12:52:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí