For you my love

For you my love

Anotace: ..ON je ten pravej!:)

Přesně na den, před půl rokem, spatřila jsem Tvoji tvář,
Ty dal´s mi první pusu, mě po těle přejel mráz;
trošku jsem se styděla, možná, že i bála,
však ta schůzka s Tebou, za tohle mi stála.

Vzpomínám si jako dnes; byl podzimní den,
nebe bylo azurové, my poprvé šli spolu ven.
Jeden pohled do Tvých očí, srdíčko mi rozbušil,
a můj krevní oběh v těle, zcela mi tím narušil.

Sedli jsme si proti sobě, slunce hřálo nás,
já v tu chvíli věděla, že chci Tě vidět zas;
byl jsi jako extáze, co tělem mým prorůstá,
přiznávám se, že jsem chtěla, políbit Tě na ústa.

A pak když do svých dlaní, vzal jsi ruce moje,
chtěla jsem být navždycky, lásko už jen Tvoje.
Pohledy, doteky a Tvůj smích mě hřál,
srdíčko mi bušilo, když blízko mě jsi stál.

A od té doby broučku, miluji Tě pořád víc,
když trávím s Tebou čas, tak neschází mi vážně nic.
Autor Jean89, 27.04.2011
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak to má být:-))

27.04.2011 20:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí