Taková jsi...

Taková jsi...

Anotace: ...jedině Ty

Výdech a nádech Tvoji hrudě
Je to nejkrásnější vlnobití
Tlukot Tvého srdce
Nejkrásnější zpěv ptačí

Tvé oči slunce mého života
A rty jeho sladidlo
Neexistuje nic sladšího

Šíje, co Tě vždy bolí
Paže s lopatkami
V kterých křupe
Jak když ledy tají

Tvé lechtivé kolena a holeně
To se pak člověk strašně nasměje
Když s Tebou v noře je

Dlaně, které můžu tisknout
A cítit se v bezpečí
Při chvílích s Tebou
Mi skáče srdce radostí

Úsměv Tvůj, nejkrásnější dar
Co jsem kdy dostal
Miluji Tě moc
A nikdy bych nepřestal

Před námi léto a pěkné počasí
Už nikdy nebude v mém srdci bezčasí
Od těch dob, co sídlíš tam Ty

Kdo hledá najde, tímhle jsem se řídil
I když už jsem to málem chtěl vzdát
Protože jsem si občas připadal jak břídil

Stále jsem hledal a nepřestal
I přes všechny rány, něco hnalo mě dál
A teď již dávno nehledám protože
jsem tu nejkrásnější odměnu dostal...
...Tebe
Autor JohnyD., 27.04.2011
Přečteno 507x
Tipy 13
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, Maryje..., labuť, Mraveneček, Niky88, Trash75, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí