Sedmý den

Sedmý den

Anotace: Pro sladký spánek mojí lásky a její nekonečné vlásky

Zavři svá očka a pojd prosím spát,
já taky nechám si o tobě zdát.

Chci se tě dotýkat každičký den,
vařit ti čaj a být s tebou jen.

Vidět tvé tělo jak krásně se vlní,
jen já to ocením jinak než jiní.

Jak něžně při spaní spinkáš jak princezna,
chtěl bych ti darovat kousíček nebe.

Až ráno při vstaní očka svá otevřeš,
v mém srdci jsi a nikdy nezemřeš.

Zjistíš že jedinné o čem ted sním,
je jak ve svých snách nad tebou bdím.
Autor Goethe.one, 27.04.2011
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mraveneček, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí