Májové účtování

Májové účtování

Anotace: ....

Zůstal jen účet otevřený
když přiblížil se první máj.
Co ukrývá se v srdci ženy?
Zbývá má dáti - nebo dal?

Však můžeš se i přepočítat.
Účtování je zbytečné.
Nevíš, zda odčítat, či sčítat,
zda říci ano, nebo ne.

Možná se brzy něco změní,
do všedních dnů květy zavoní,
když dostaneš májové políbení
pod rozkvétající jabloní.
Autor danav, 28.04.2011
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: kasparoza, vodnař, Antares, James Libustka, Mbonita, labuť, Petbab, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má dáti, dal to by se jeden zbláznil, kdyby to vše spočítal ... Pěkné, móóóóóc

20.05.2011 06:04:00 | kasparoza

Bezvadné, k temu není cokoliv potřeba dodávat. ST!***

28.04.2011 11:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí