Barevné šmouhance

Barevné šmouhance

Anotace: ***

*

někde v tichém plenéru
postavila stojan
připravila plátno
barvy, štětce
a zahleděla se do duše mračna
co zakrylo žlutou

nesloží křídla
jen proto, že čas jde dál
a nikdo neví
kam mu vítr osud stočí
život je jako stálá premiéra
kde něco překonává věčnost
a cosi jiné
zvolna se vytrácí

slunce začalo už málem pálit
a tvůj hlas stále hladí
mluví o lásce
o půlnočních snech
jenž chráněny jsou vstřícnou tmou
o kráse oddanosti
těla i myšlenek
a o tajemství
připoutané ke kůži

barevné šmouhance
plní přidělený prostor
a tak
pomalu vzniká obraz
a jeho hloubka

*
Autor isisleo, 28.04.2011
Přečteno 334x
Tipy 24
Poslední tipující: vodnař, s.e.n, James Libustka, Maryje..., j.c., jvacl, labuť, Tamara, Kars, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahledět se do krajiny,než vznikne obraz je podobné jako zahledět se do očí zda je to láska.

04.05.2011 23:45:00 | s.e.n

Moc pěkná...ST.

29.04.2011 20:42:00 | Maryje...

Vystupme z toho obrazu,
ať láska na něm neustrne
v nedokončeném gestu....
***
Jiří

29.04.2011 15:52:00 | j.c.

Nádherná!

28.04.2011 20:41:00 | CULIKATÁ

Přijmi uznání od kolegy malíře. Sice natírám fasády, ale snad to nevadí. :o)) ST!

28.04.2011 20:19:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí