Kázání lásky

Kázání lásky

Anotace: * * * * *

Když usteleš si na mé dlani,
přikrytá hedvábím polibků,
vždycky zvíš, kdo Tvé sny brání,
ostrými hranami silných prožitků.

V Tvých očích ztrácím pohled svůj,
skryt v ozvěnách svatebních nocí,
Ty však ještě nejsi moje, já nejsem Tvůj,
přesto jsme dva bláznivě zamilovaní cvoci.

Nám dvěma nejde pomoci,
ani nás rozdělit.


Káže nám láska.

a oddělit nás...?


...to je srdceryvná otázka

proti čarodějné moci...
Autor Tomáš Přidal, 28.04.2011
Přečteno 370x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, hatlapatla, labuť, Tamara, Mbonita, Jiná, Kett, CULIKATÁ, V.N.Losinský, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mého názoru ,je to nejlepší báseň.Tvé dívence se určitě líbila.***

09.05.2011 09:16:00 | jitka.svobodova

Pěkná.

30.04.2011 09:21:00 | hatlapatla

Náádhernáááá. ST***

28.04.2011 23:43:00 | Tamara

Ta je moc hezká a něžná:-)

28.04.2011 20:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí