Černobílá

Černobílá

Anotace: ...

V prvý máj,
bloudila jsi rosou.
Když ztichnul kraj,
viděl jsem tě bosou.

Květy třešní,
cuchaly ti vlásky.
Zastavím den dnešní,
pro štěstí bez nadsázky.

Odlesk hvězd
v očích tvých,
Ach, ten mne sved,
topím se v nich.

Ty jsi moje víla,
příliš něžná.
Ty jsi moje Černobílá,
která hříchy nezná.

Po špičkách
své nožky v rose smáčíš.
Při svíčkách,
mou duši tiše svádíš.

Moje Černobílá,
už jen tebe chci mít.
Hvězdo na zem spadlá,
nech se láskou okouzlit.

Dám všechno,
dám i svojí duši.
Jen řekni prosím jednou,
že tvé srdce buší.

Že nejsi jen mým snem,
že žiješ.
Přísahej, že s dalším dnem,
se mnou tady budeš.

Ach má Černobílá,
slib, že dotknout se tě smím….
….. a pak jsi mě políbila,
jen pověz, pořád ještě sním?
Autor Lady_.illusion., 28.04.2011
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí