..zafoukám..

..zafoukám..

Anotace: v inspiraci -M-

Zafoukám chvíli, ať mě trochu máš

kováři živelný, utoulaný

Kéž k projížďce mi Palomínu okováš

bez sedla projedem´ skrze brány

*
Zafoukám ještě, pane můj divooký

Uhladím vlasy neposlušných trav

ať spočineme v nich do další sloky

po trysku hřívy cestou do enkláv…

*

Zafoukám celá, do poslední chvíle

než se v Tvé náruči zachumlám

do síly mužně ušlechtilé

A odsud s Tebou ke hvězdám…
Autor šuměnka, 29.04.2011
Přečteno 520x
Tipy 34
Poslední tipující: Mraveneček, hatlapatla, Tamara, Mbonita, hašlerka, Jiná, Skywalker, la loba, Špáďa, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V mužném náručí ke hvězdám stoupat,
po noční obloze jen tak se brouzdat......ST***

30.04.2011 08:29:00 | Tamara

tulivá:-)

29.04.2011 22:39:00 | Mbonita

Něžně (po)větrné verše (nejspíš pro zkrocení divokého bouřliváka ;-)

29.04.2011 12:33:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí