Měl ji rád...

Měl ji rád...

Anotace: Pro lásku se umírá...

Byla o tři roky mladší než on
a přece se jí smál, že je ještě dítě.
Smál se, že jí nemůže mít rád.
Plakala, oči měla utrápené,
Měla ho ráda, chtěla ho mít u sebe!
Odešel na vojnu...
On se po návratu dozvěděl, že jeho dítě už nežije.
"Umřela, mnoho trpěla a do poslední chvíle volala Tvé jméno". Řekla mu její matka.
Natrhal kytičku, odnesl na její hrob
a tiše zašeptal:"Děvcátko moje, já Tě jen zkoušel, ale měl jsem Tě rád".
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí