Pan dokonalý

Pan dokonalý

Anotace: platonická láska

Vypláču si pro tebe oči mé
Rozbuší se pro tebe srdce zoufalé

Jsi jako anděl z nebe
A já chci jen tebe

Neustále na tebe myslím
Pohledem na tobě visím

Jsi ztělesnění krásy
Jsi asi anděl spásy

A co ty?
Ty o mě víš
Možná na mě občas myslíš

Jsem pro tebe ta neznámá
Možná fakt pošahaná

Třeba cítíš jako já to samé
To by nebyly mé city marné
Tak se ozvi
Čekám..
Autor Tabezejmena, 29.04.2011
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Maro Deives, Maryje..., Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí