Potajmu pláči..

Potajmu pláči..

Anotace: Jsi? nejsi?

Potajmu sním o tvých modrých očích
jako veverka sní si o oříšcích.

Potajmu sním o polibku sladkém
o pohybu vratkém, však nenávratném.

Potajmu sním a s úsměvem nočním
procházím městem obdobím ročním
jarem i létem, podzimem, zimou
s toužebnou prosbou, s nebeskou vinou.

Potajmu sním o radostném pláči
o princeznách, které máš radši.

Potajmu sním, v duchu si píši
se šťastným koncem pohádku naši.

Potajmu sním, však není to snadné
ztrácí se jas, růžová šedne
paprsků zář bolestně chladí
tuhne i krev, úsměvy vadí.
Z nedělních chvil, zbyly jen rána
v ústech je žluč, bolavá hlava
Rozbil se Jin, řev zpěvu ustal
jen na srdci šrám mi po tobě zůstal.
Autor klajusenka, 29.04.2011
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Emmelia, PIPSQUEAK, Mraveneček, Maryje..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

01.05.2011 09:42:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí