Sonet,2.

Sonet,2.

Anotace: Príjemný čitateľský zážitok:)

2.
Som ako ten básnik,čo dávno mŕtvi leží
Som ako ten tieň,čo predo mnou ráno beží
Som ako mesiac a hviezdy na nebi
Som ako všetka zeleň na zami.
Ty si zas prozaik,máš svoju realitu
a možno si herec,čo pred vystúpením cíti nervozitu.
A hoc obaja sme celkom iný
a svet sa veľmi rýchlo mení
Sme ako oheň a ľad
ale aj nepriektomu spolu vieme vydržať.
Sme ako vzduch a zem,
ktorí snívajú spoločný sen.
Jeden druhého budeme mať
kým svet bude svetom stáť.
Autor Elyona, 30.04.2011
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Mraveneček, Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí