Desátý a jedenáctý den

Desátý a jedenáctý den

Anotace: Když zavřu oči vím, že jsi to nejkrásnější co jsem v životě viděl, pak je otevřu podívám se na tebe a zjistím, že tomu tak opravdu je.

Dala jsi mi nový směr,
už vím, co je to štěstí.

Štěstí je vědět, že na mě čekáš,
štěstí je vědět, že bez tebe nedokážu žít.

Chtěl bych ti každý den trhat květiny,
a vkládat tajně na polštář.

Poslouchat tě když není ti zrovna nejlépe,
a ve svých očích ti dodávat klid.

Připravit snídani, i přesto, že nesnídáš.

Navléct ti prstýnek, a vést tě k oltáři,
ted však už hned co řekneš mi ano.

Pak přenést tě přes práh, a splodit syna,
přísahám, že ani smrt nás nerozdělí.

PS:Miluji tvůj dolíček když se tak nádherně směješ.
Autor Goethe.one, 01.05.2011
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí