Máj

Máj

Anotace: :-) netřeba slov

1.5.2011 21:26

Máj

Na prvního máje
v objetí s Tebou být
v náručí Tě mít
pod květy se líbat
ruku v ruce s Tebou mít

na prvního máje
na procházku jít
po Špilberku se toulat
cestičky v parku vnímat
přitom se s Tebou líbat
v něžném obětí

na prvního máje
pod stromem stát
vnímat Tvá ústa
rty jež mě líbají
a spolu přitom být

na prvního máje
v polibcích
pod stromy stát
a vnímat květy kolem nás
jak kvetou s něžnou vůní
s výhledem kam oči dohlédnou

Stůj a vnímej
do očí se dívej
lásky čas je tu zas
Autor JarekBrnoCz, 01.05.2011
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

01.05.2011 21:51:00 | JarekBrnoCz

Máj byl stvořen květům a líbání

01.05.2011 21:48:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí