Vracím se z Libušína (2)

Vracím se z Libušína (2)

Anotace: ....................

Najednou cítím z ní
neuvěřitelně krásný cit
je jak z obrázku
tolik bych, jsem se chtěl setkat
ach Heleno, proč jen si Helena Trojská
tak krásnější jméno
já snad ani neznám

poprvé jsem jí uviděl
jednou v noci na balkóně
snad usnula
snad prince hledala
najednou jsem zas napsal
to mé srdce
znova našlo staré brko

ty si byla jednou z mnoha
ale najednou ses stala
středem celého vesmíru
tolik bych si přál
abych mohl být najednou s tebou
pomalu překonávat tvou hradbu
bojovat s tebou
jak správný válečník
v posteli
která je naší operou chudých
pravým já
Ezio

jak Romeo stát pod oknem
příběhem starým jak lidstvo samo

sedím na náměstí
kolem mě příběhy tančí
já sám jsem oblečen
jak renesanční snílek
hraji svou roli
na velkém jevišti
a ty si snad víla jménem Helena
ach ano….

den vystřídala slečna noc
jsem již unaven jen sněním
sám v posteli
bez milování s tebou
pomalu usínám
anad do úplňku spolu se uvidíme…
Autor Vlk v rouše, 02.05.2011
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí