Vôňa

Vôňa

Anotace: Chuťové bunky slzy ronia,keď im niečo krásne vonia...

ešte nemám žíadny nápad
ešte hľadím von oknom
na zmrzlinárku
punčovú už nemá

tak snáď krémeš
v tej cukrárni
vidím ju
bude francúzsky

mladík s džbánom piva
zastaví sa,nedá mu to
krásna cukrárka
chladná a punčová

vôňa vanilky
vôňa strúhanej kôry
citrusových plodov
vôňa punču

či dá mi z tých vôní
či vziať si mám sám
vôňou zrak mi cloní
vravím len

,,mňam,,
Autor džemo, 02.05.2011
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, cevert, Jiparo, šuměnka, NikitaNikaT., hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lahodně provoněná básenka. ST!***

02.05.2011 19:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí