Sonet:)

Sonet:)

Anotace: Ďalší:)

3.
Si ako blčivý plameň,ktorí horí do noci
Ja som zas hviezda,svietiaca o polnoci
si ako oheň,ktorý telo zahreje
a ja som ľad bez štipky nádeje.
Si deň,ráno a moje brieždenie
a ja som nocou,kým nepríde svitanie.
Sme svetlo a tma,asi už chápeš
Rovnováha je krehká,ak s ňou pohneš
všetko sa rozpadne a bude koniec
ako aj vietro zhasína svetlo sviec.
Nesmieme byť spolu,prosím pochop,
že náš vzťah by sa skončil smrťou.
Lebo ja som chlad a žijem v noci
a ty bysi naveky zostal v mojej moci.
Autor Elyona, 02.05.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí