léčba z porouchané lásky

léčba z porouchané lásky

Anotace: po rozchodu :/

Ťěžký lidský splín, kde původem je klín,
jimž hlava ostře půlená,
myšlenkami drcená,
osobnost rozpolcena.

Zamotaná v síti sraček, zas dostává se do otáček.

Prahnoucí po chvíli klidu!

V leže svíjejíc se toužení... na konečné usmíření.
(se sebou samým)
Autor Franta.koudelka, 02.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Mates.21
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Admin ti to asi vytečkuje...

02.05.2011 16:23:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí