Hannibal

Hannibal

Anotace: O srdci

Mám krvavý nůž
a plné ruce
jsem mladý muž
a mám mladé srdce.

Tluče mi v rukou
je v něm spoustu lásky
je probodlé hůlkou
a má rudé vrásky.

Tluče fakt krásně
tluče fakt hezky
mám i její dásně
a i její desky.

Poslouchám hudbu
a jím její srdce
doufám, že zhubnu
byť chutná tak sladce.
Autor Jacques-ds, 02.05.2011
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Mates.21
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí