Stejně tak

Stejně tak

Anotace: .

Stejně, jako placebo
přestaly fungovat i ampulky štěstí
co jsem si ordinoval každý den před spaním

stejně, jako i andělé nade mnou
šli se schovat, než aby zmokli
a nechali mne napospas bouřím velkým

stejně, jako jsem si nalhával
že šťastný i bez tebe jsem
stejnou silou na mne teď dopadlo
že vše to byl jen krásný sen

v hloubi duše strašně bolíš..
Autor Sapphire, 03.05.2011
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Live to fight, Gabrielle, Nick Name, Azure angel, Necelá, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí