láska

láska

Anotace: vše co k ní patří..

Jarní déšť

Prší,voda z nebe padá
po kapce se k zemi skládá.
Déšť nepřestává prší dál,
pořádáme jarní bál.

Prší stále silněji,
déšť se projevil zručněji.
Vím že prší ty to víš
a v tom nečasu mně políbíš.

Prší,voda z nebe padá
po kapce se k zemi skládá.
Mne do lože s láskou ukládá,
mám tě já už navždy ráda!
Autor Markéta007, 02.02.2006
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí