Nepochybně...

Nepochybně...

Anotace: ...bez chyby

Ležím na posteli
Ty sedíš na ni
Kousek opodál
Polonahá stejně jako já
Moc rád sleduji linie
Tvých hebkých zad
Nikdy se od Tebe
Neobrátím vzad

Jsi mé štěstí i opora
K žití mi stačí
Jen Tvé lásky podpora
Maličká dívčina
Mnou milovaná jediná
Vlasy skoro do půl těla
Snad zanecháš mi zase
Na památku na tváři řasu
A příští týden další

Mezi námi žádné hádky
Nepochybně bez chyby
Vše mezi námi
Při každém svítání
První myšlenku věnuji Tobě
Když za tmy ulehám
Přemítám jestli už sníš
Či stále bdíš

Tolik krásných věcí
Prožil jsem od doby
Co znám Tebe
A chci s Tebou zůstat
Navždy spolu
Jak mraky a nebe
Autor JohnyD., 03.05.2011
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Chancer, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí