Láska, za tisíc

Láska, za tisíc

Anotace: Hra jednoho hráče o jeho vlastní život s poslední kartou v ruce. A tou kartou je právě Láska.

Tisíc jedinečných chvil,
tisíc našich chvil,
ty bych nezapomněl.

Tisícovku svých rýmů,
tisícovku Tvých šprýmů,
ty bych neopomněl.

Tisícero měsíce východů,
tisícero slunce západů,
ty jsme oslavovali.

Tisíce žlutých kytiček,
tisíce červených srdíček,
ty jsme malovali.

Tisíc a jedna noc,
tisíc a jeden den,
ty naráz zmizely.

Tisíckrát smutný já,
tisíckrát smutná Ty,
ty srdce-šroubky zrezly.

Tisícina života v sázce,
tisícina sekundy na oprátce,
vsázím na lásku, za tisíc.
Autor Amable seňor Marek, 04.05.2011
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Anjesis, wendy.poezie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí