O nás??

O nás??

Anotace: Já a Ty??

Dříve byla jinčí doba,
smáli se a radovali se oba.
Nyní převládá v nich zloba,
on vidí v ní suchého, nudného snoba.

Ona těšíc se na pátek, až se ho zbaví,
on ale, bohužel, říká to samý.
NE!! Tak to přeci nejní!! Oba to moc dobře ví,
vyřčená slova ovšem nikdy nevrátí.

Oba smutně vzpomínají na jejich začátek,
zoufale se to snaží vrátit nazpátek.
Místo toho jim stále přibývá hádek,
nejní již myšlenek na jejich sňatek.

Komunikace mezi nimi uvadá,
dlouhé ticho nastává.
Pak ho vytrhne zmínka o počasí,
než- li ticho, raději se k tomu oba vrací.

Mají to ukončit či bojovat dál??
Na toto by každý z nich rád odpověď znal..
Říká se: „Bez boje nejní žití“,
tímto bojem nic nezkazí, pokud nebudou bíti!!
Koncem by ale jeden druhému srdce vzal,
to, které mu na začátku s láskou daroval.

Bez srdce žít se přeci nedá,
bez srdce - domova lásky, je tvář stále bledá.
Bez srdce nejní láska žádná,
bez lásky jsou srdce chladná.

Ani jeden druhého opustit nedokáže,
konec jim nikdo nijak nerozkáže.
I kdyby se kdokoli snažil sebevíc,
na čisté lásce to nezmění nic!!

Oni s touto čistou láskou už dlouho spolu žijí,
jen těmi hloupými hádkami si ji samy špiní.
Veliké trápení jim tato špína činí,
vyhodit jí nesmějí být líní.

Oba se o to usilovně snaží,
zanedlouho se už špína v pekle škvaří.
Ještě pár skvrn po špíně zůstalo,
naštěstí ale nejsou nastálo.

Vyčistí je vypovídáním se obou ze svých strastí,
teďka už mezi nimi může být čistá láska plná slastí..
Autor termitka, 04.05.2011
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí