Osamělá labuť

Osamělá labuť

Anotace: labuť má celý život jen jednu lásku..

Kdysi šťastný pár na jezeře vládnul,
Svojí věčnou láskou omládnul,
Láska se pro ně stala nadějí,
Růžovým olejem závějí…

Teď z jejich lásky nezbyl ani plamínek,
Jen plno krásných vzpomínek,
Labuť teď osamělá bloudí,
Žalem a smutkem se souží,
Lásku už znovu nezažije,
Další polibek už neprožije,

A tak já plachá láň,
K zemi klesám…
Autor Lukika, 19.11.2004
Přečteno 767x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí