Nevím, doufám, prosím..

Nevím, doufám, prosím..

Anotace: Už si nenechám ubližovat!!

Nevím, co o nás dvou si myslet mám,
nevím, proč více od vztahu očekávám.
Nevím, proč se tohle všecko děje,
nevím, k čemu to spěje..??

Nevím, proč jsi to udělal,
nevím, proč hnusně jsi se ke mě zachoval??
Nevím, proč doma jsi na mě milý,
nevím, proč ve Veselí jsi zlý a agresivní??

Nevím, už jak chovat se mám,
nevím, jestli chybu nedělám.
Nevím, zda se mám řídit srdíčkem či rozumem,
nevím, proč spolu stále bojujem??

Doufám, že brzy vysvětlení najdeme,
doufám, že oba kompromisy přijmeme.
Doufám, že zas spolu budeme se smát,
doufám, že nebudeme si už nikdy lhát.

Doufám, že věřit Ti smím,
doufám, že o upřímně lásce jen nesním.
Doufám, že si Tvou lásku jen nenamlouvám,
doufám, že Tvému srdíčku správně naslouchám.

Doufám, že oba slevíme na svých představách,
doufám, že oba přestaneme věřit obavám.
Doufám, že zůstaneme si věrni,
i když spolu budeme jen někdy..

Doufám, že už mě nezklameš,
že již mou důvěru jak sirku nezlámeš..??
Doufám, že stále jen mně v srdíčku máš,
doufám, že toto měnit nehodláš??

Prosím, netrap mně,
pokud se mnou nechceš být.
Prosím, netrap mně,
pokud se mnou již životem nechceš jít.

Prosím, svěř se mi,
když problém máš.
Prosím, svěř se mi,
vždyť od toho mně máš.

Prosím, poplač si,
když Tě něco trápí.
Prosím, poplač si,
vždyť nejsi kus skály.


Prosím, miluj mně,
pokud to tak cítíš.
Prosím, nezraď mě,
i když po něčem toužíš.

Prosím,
neubližuj mi lží,
prosím,
buď ke mně upřímný vždy.

Prosím, já miluji Tě oddaně,
prosím, já dávám Ti mé srdce do dlaně.
Prosím, vykrvácet ho nikdy nenechej,
prosím, mou upřímnou a věrnou lásku vždy na paměti měj..
Autor termitka, 05.05.2011
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí