Myšlenka na další setkání

Myšlenka na další setkání

Anotace: Sonet o tom,že když jeden z nás zajde do svého domu,hned se mi stýská..

Jen co zajdu za roh tvého domu,
jen co za tebou zaklapnu dveře,
já pomalu zvednu hlavu vzhůru,
kouknu do stropu či do nebe.

Pomyslím na to,kdy tě zas uvidím,
kdy zas ucítím tvou vůni,tvůj dotek,
tvé políbení při pevném objetí,
kdy zas budu hledět na tvůj pohled.

Na to,až tě budu míti vedle sebe,
uslyším tvůj hlas,budu se s tebou smáti,
to se budu o dosti lépe míti.

Protože tebe lásko,velice zbožňuji,
ty jsi ženou mého života,
žabičko moje,strašně moc tě miluji!
Autor Dubínek, 05.05.2011
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherné znám to z vlastní zkušenosti...

13.05.2011 08:17:00 | Soňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí