Divočinou

Divočinou

Anotace: začít svoji cestu...

Sbírka: Zahrada snů

Strhnu ti šaty
obléknu v kůži
utrhnu růži
planou.
Pročpak ti lásko slzy kanou?

Ty nemusíš se
se mnou přece bát.

Déšť ti smyje ze rtů růž
já zabodnu svůj ostrý nůž
do tvého chtění.

V tom dešti divočinou kráčet
nechat svou duši černou smáčet
ke slunci kapradím se prodírat
pak spolu dojít na velikou horu
nechat tam dole smutek, žal i trochu bolu.

Ležet jen nazí, osušit si svoji tvář
poznat tu sílu, energii, slunce tepla zář
prostoupit barvami celé duhy
přikovat něhou sami sebe k sobě
navždy tak
ba i zůstat po všem spolu v našem hrobě
tam, divočinou začít svoji cestu
pojď ...


se mnou

má jediná.
Autor Paulín, 05.05.2011
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, hašlerka, zenge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, utéct z reality do reálného snění je krásné, bohužel ne moc časté...

05.05.2011 22:35:00 | labuť

ach...

ST

05.05.2011 20:33:00 | Mbonita

ta teda je parádní..ST!

05.05.2011 19:18:00 | hašlerka

st za tu divočinu
....hezké synu:)

05.05.2011 18:54:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí