Cizinky v peřinách II

Cizinky v peřinách II

Anotace: ..

Slzy skrápí tvoje tváře,
tečou hořce do polštáře,
někde v peří něžně mizí,
tak němé,opět cizí.

Z resonanční komory srdce
stoupá těžký mollový tón,
v hrdle jemně se chvěje,
jako harfa zní.

Rudé tváře, bledé oči
slzy roní do polštáře,
kde s fanfárou utrpení
pohříbáš svá víčka.

Slzy skrápí tvoje tváře,
padaj hořce do polštáře,
snad z očí jednou zmizí,
mrchy cizí-
navždy němé.
Autor Désolé, 05.05.2011
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamorte, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí