Růže z Jericha

Růže z Jericha

Anotace: .................

Najednou už toužím
zas po lásce, která nekončí
úsvitem kdy ptáci vylétají
ze svých hnízd
vím mě samotného
baví s ženami si hrát
objevovat zábavu co se skrývá
jen v nich
vagíny to jsou sladké plody
vyhrané po bitvách
v hospodách
chvíle nadbíhání
chvíle laškování
alkohol už proudí v žilách
ženy ty jahůdky na zahradách
jsou najednou povolnější
jsou jak rozkvetlé květiny
z dalekých krajin
snad až z Egypta

nyní chci mít jen jednu květinu
která mi zůstane
nezvadne po noci plné
vína, piva a medoviny
chtěl bych naleznout
svou růži z Jericha
a každého ráno jí zalévat…
Autor Vlk v rouše, 06.05.2011
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Azure angel, Maryje..., Issa, hašlerka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To už bys ale přestal být sám sebou...

06.05.2011 15:08:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí