Bludiště

Bludiště

Anotace: .....

Sbírka: Střípky lásky

Jsi džbánem živé vody,já mrtvým pramenem
jsi sluneční paprsek,
já ledová královna,
jsi rozkvetlou loukou,já bludným kamenem...

Z poháru rozkoše dáváš mi po kapkách pít,
já chci zůstat schoulená,
jen si tak tiše snít...

Doteky dlaní jak okvětní listky halí můj klín
tělo se v extázy zmítá,
v očích však pálí slzy,srdce zakrývá temný stín...

Zatím,co spokojen usínáš,já do tmy zašeptám"

"Lásko,odpusť,to ON odešel a sebou si všechno vzal"

Má duše je prokletá,

bludištěm vzpomínek toulá se dál....
Autor Mates.21, 06.05.2011
Přečteno 361x
Tipy 17
Poslední tipující: Tanzania, Azure angel, Giginka, wendy.poezie, CULIKATÁ, Květka Š., Maryje..., labuť, Do Ga, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý v něm někdy bloudí.Pěkná.St

06.05.2011 13:52:00 | CULIKATÁ

bludiště vzpomínek
to je velmi příhodné - to mám taky :)
krásná!

06.05.2011 10:00:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí