Dvě tváře

Dvě tváře

Anotace: Co skrýva se za úsměvem?

Seschlá růže
Z lásky dar
Cit muže
Polární žár

Slunce, co mění se v noc
Naděje, z níž vzniká bezmoc
Úsměv, jež vyvolý slzy
Když nikdy změní se v brzy

Nekonečno, co uplynulo v okamžení
Coby...kdyby
Společný osud, co najednou není
Sliby...chyby

Vzácný lotus vytrhnut z kořene
Krása uhnívá, květ hyne
Listy se zbytky kůže sedřené
Ničitel přírody zřídkakdy mine

Nahoru dolů, jak na horské dráze
Za chyby platí se draze
Z hlubin moře na hory vrch
Kde čeká nový druh
Autor Serja, 06.05.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, nápadité a...prostě povedené. Líbí se mi to.

11.05.2011 20:39:00 | Silvanas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí