Nanobozk..

Nanobozk..

Anotace: nano - miliardtina

Posielam nanobozk
svoj, nanoruži
ktorý jej ako vosk
lupene vzpruží

čo túžbe lízatko
dať nedokáže
bošteku nasladko
pery rozmaže

peľ zvnútra kalicha
po rannej rose
kým nos sa nadýcha
vône a bosé

nôžky včiel žlté sú
tiež oblepené
peľom, čo odnesú
do úľa denne

nanobozk poslal som
tej nanoruži
ktorá lesklým jasom
zreničky úži

z priľnutých kvapôčiek
slzičiek rosy..
od nanodrobčeka
pre nanobozk poď si
Autor Petbab, 07.05.2011
Přečteno 352x
Tipy 26
Poslední tipující: Mišiačik, PIPSQUEAK, Maryje..., NikitaNikaT., hašlerka, Mbonita, zenge, labuť, Azure angel, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St:)

07.07.2011 21:24:00 | Mišiačik

...ach ta slovenština....
pěkná básnička...

07.05.2011 17:41:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí