Na konečcích prstů...

Na konečcích prstů...

Anotace: ...nosím Tě stále sebou

Na konečcích prstů
Každý záhyb Tvého těla
Pečlivě zaznamenaný
A hluboko do paměti vryt
Mám to štěstí, že jsem mohl
I v těch nejtajnějších místech být

Na konečcích prstů
Tvá hebká kůže
V barvě měsíčního svitu
Jsem rád, že si mohu
Vychutnat její krásu
Ještě dlouho po odjezdu
Cítím všechny Tvé vůně

Na konečcích prstů
Těch míst co máš
Pořád studené
Však Tvé horoucí srdce
Plné lásky je...
...pro mě...
A to moje Ti to
Se vším všudy oplácí
Autor JohnyD., 08.05.2011
Přečteno 618x
Tipy 9
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, Tamara, Chancer, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí